ICDL Level 1
گواهی‌نامه کار با کامپیوتر در حوزه اروپا (ECDL) و خارج از اروپا گواهی‌نامه بین‌المللی ICDL نامیده می‌شود. این گواهی‌نامه یک استاندارد جهانی برای مهارت‌های کامپیوتری محسوب شده و یک گواهی‌نامه شناخته شده و معتبر بین‌المللی به داوطلب ارائه می‌دهد که مورد تأیید، انجمن‌های کامپیوتری، سازمان‌های بین‌المللی و شرکت‌های تجاری می‌باشد. این گواهی‌نامه تنها گواهی‌نامه بین‌المللی است؛ که در ایران صادر شده و خدمات آزمون و آموزش دوره‌های مورد تأیید را در سطح کشور ارائه میدهد. ویژگی‌ها: • استاندارد‌‌‌‌ جهاني براي مهارت كامپيوتري كاربر به شمار می‌رود. • توسط انجمن‌هاي كامپيوتری، سازمان‌هاي بين‌المللي مانند یونسکو، دولت‌ها، بخش علمی و .دانشگاهی و سازمان‌های خصوصی تأیید شده است. • رایج‌ترین گواهي‌نامه‌ي مهارت‌ كاربري كامپيوتر در جهان (بيش از 11 ميليون داوطلب)به شمار می‌رود. • منحصر به کار با یک نرم افزار خاص نیست. • دوره‌هایی هستند كه از نظر كيفيت مطمئن بوده و به عنوان یک برنامه برتر و کاربردی تأييد گرديده است. • در 150 كشور شناخته شده است. • 41 زبان ترجمه شده است. • این گواهی‌نامه‌ها مورد تأیید بزرگ‌ترین مؤسسات آموزشی دنیا می‌باشد. یادگیری قابل انعطافی را ارائه می‌دهد.

ICDL Level 1:
مدت زمان این دوره به میزان 68 ساعتبرای 4 مهارت بوده و مدت زمان آزمون هر مهارت 45 دقیقه است و شامل مهارتهای زیر میباشد:
مهارت 1. مفاهیم فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)
مهارت 2. استفاده از رایانه و مدیریت فایل‌ها (Windows)
مهارت 3. واژه پرداز (MS-Words)
مهارت 7. ارتباطات و اطلاعات (Internet & E-mail)

سرفصل دوره ها

سر فصل دوره های  ICDL Level 1 ویژه کارآموزان آزاد، دوره های ضمن خدمت، دوره های بدو خدمت و دانش آموزان دبیرستان کوشا را بصورت فایل PDF از لینک زیر دانلود نمایید.

[سرفصل مهارت 1]

ثبت نام