ICDL Level 2
گواهی‌نامه کار با کامپیوتر در حوزه اروپا (ECDL) و خارج از اروپا گواهی‌نامه بین‌المللی ICDL نامیده می‌شود. این گواهی‌نامه یک استاندارد جهانی برای مهارت‌های کامپیوتری محسوب شده و یک گواهی‌نامه شناخته شده و معتبر بین‌المللی به داوطلب ارائه می‌دهد که مورد تأیید، انجمن‌های کامپیوتری، سازمان‌های بین‌المللی و شرکت‌های تجاری می‌باشد. این گواهی‌نامه تنها گواهی‌نامه بین‌المللی است؛ که در ایران صادر شده و خدمات آزمون و آموزش دوره‌های مورد تأیید را در سطح کشور ارائه میدهد.

ویژگی‌ها:
• استاندارد‌‌‌‌ جهاني براي مهارت كامپيوتري كاربر به شمار می‌رود.
• توسط انجمن‌هاي كامپيوتری، سازمان‌هاي بين‌المللي مانند یونسکو، دولت‌ها، بخش علمی و .دانشگاهی و سازمان‌های خصوصی تأیید شده است.
• رایج‌ترین گواهي‌نامه‌ي مهارت‌ كاربري كامپيوتر در جهان (بيش از 11 ميليون داوطلب)به شمار می‌رود.
• منحصر به کار با یک نرم افزار خاص نیست.
• دوره‌هایی هستند كه از نظر كيفيت مطمئن بوده و به عنوان یک برنامه برتر و کاربردی تأييد گرديده است.
• در 150 كشور شناخته شده است.
• 41 زبان ترجمه شده است.
• این گواهی‌نامه‌ها مورد تأیید بزرگ‌ترین مؤسسات آموزشی دنیا می‌باشد. یادگیری قابل انعطافی را ارائه می‌دهد.

ICDL Level 2:

لازم به ذکر است که مدت زمان لازم برای آموزش ICDL Level 2  به میزان 65 ساعت برای 3 مهارت بوده و مدت زمان آزمون هر مهارت 45 دقیقه است و شامل مهارتهای زیر میباشد:

1. مهارت 4:  صفحات گسترده (EXcel)
  2. مهارت 5: پایگاه داده ها (Access)
  3. مهارت 6: ارايه مطالب (PowerPoint)

سرفصل دوره ها

سر فصل دوره های  ICDL Level 2 ویژه کارآموزان آزاد، دوره های ضمن خدمت، دوره های بدو خدمت و دانش آموزان دبیرستان کوشا را بصورت فایل PDF از لینک زیر دانلود نمایید.

[سرفصل مهارت 4]

ثبت نام