دوره E-School (دوره اول دبستان)
بنیاد ICDL ایران در راستای رسالت خود مبنی بر توسعه سواد دیجیتال و با بهره‌گیری از افراد متخصص پس از بررسی خط مشی‌های کلی وزارت آموزش و پرورش و نیازسنجی‌های به عمل آمده طی ماه‌های متمادی، اقدام به تهیه سرفصل‌ و محتوای آموزشی رایانه فوق برنامه تحت عنوان e-School، مطابق با سن، دانش و پایه تحصیلی دانش‌آموزان نموده است. محتوای آموزشی این طرح توسط کارشناسان دفتر تالیف کتاب‌های درسی ابتدائی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش مورد بررسی قرار گرفته و تایید شده‌اند. این طرح از پیش دبستان آغاز و تا پایه ششم دبستان ادامه دارد که دانش کاربردی مفیدی از رایانه را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهد.

سرفصل دوره ها

سر فصل دوره مدرسه محور E-School ویژه دانش آموزان دوره اول دبستان را بصورت فایل PDF از لینک زیر دانلود نمایید.

[سرفصل پایه اول]

ثبت نام