مرکز برگزیده بنیاد ICDL

به وب سایت مرکز فناوری و برنامه ریزی مجموعه مدارس کوشا (مرکز برگزیده بنیاد ICDL ایران در سال ۱۳۹۸) خوش آمدید
اخبار مرکز فناوری کوشا
تعویق آزمون ICDL پروفایل ۲۲ آبان ماه
به اطلاع متقاضیان گرامی آزمون ICDL پروفایل میرساند بدلیل تشدید شیوع کرونا در استان خراسان رضوی و در راستای تمکین دستورالعمل ستاد مبارزه و پیشگیری بیماری کرونا، آزمون ۲۲ آبان در مرکز دبیرستان کوشا معوق و در اولین فرصت مناسب برگزار خواهد شد.

ارسال پستی مدارک E-School
در راستای کاهش تردد اولیا و دانش آموزان محترم بدلیل شدت شیوع ویروس کرونا، مرکز فناوری کوشا امکان ارسال پستی مدارک را فراهم نموده است. جهت ثبت درخواست از لینک ثبت درخواست استفاده نمایید.

تعویق آزمون ICDL پروفایل ۸ آبان ماه
به اطلاع متقاضیان گرامی آزمون ICDL پروفایل میرساند بدلیل تشدید شیوع کرونا در استان خراسان رضوی و در راستای تمکین دستورالعمل استانداری محترم، آزمون ۸ آبان در مرکز دبیرستان کوشا معوق شده و در تاریخ ۲۲ آبانماه راس ساعت ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

آزمون ۸ آبان ماه ۱۳۹۹
با توجه به تکمیل ظرفیت آزمون مهارتهای هفتگانه و پیشرفته ۲۴ مهر ماه لینک ثبت نام آزمون ۸ آبانماه ۱۳۹۹ فعال و از منوی سمت چپ و قسمت آزمونهای پاییز در دسترس می باشد.

جزییات و مدارک مورد نیاز برای مصاحبه حضوری
قابل توجه داوطلبانی که پیرو درخواست همکاری در تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۰۳ پیامک دعوت به مصاحبه حضوری را دریافت نموده اند میرساند در زمان مقرر مصاحبه ضمن آماده سازی ۱۰ دقیقه تدریس مرتبط با رشته تحصیلی (همراه با فایل پاور پوینت) مدارک ذیل را بهمراه داشته باشند.

۱) دریافت و تکمیل فرم درخواست همکاری ( دانلود فرم
۲) اصل آخرین مدرک تحصیلی ( در صورت آماده نبودن دانشنامه، گواهی موقت و یا نامه گواهی دانشگاه)
۳) اصل مدارک شناسایی ( کارت ملی و شناسنامه)

پرسشهای متداول
تعدادی از آزمونهایی خود را در مرکز دیگری گذرانده ام آیا امکان اینکه آزمون های باقی مانده را در مرکز فناوری کوشا بگذرانم وجود دارد؟
در صورت نداشتن کارت مهارت برای آزمونهای بنیاد ICDL چه مدارکی مورد نیاز است؟
پس از اتمام آزمون ها آیا امکان اخذ گواهی حضور در دوره جهت ارابه به ادارات وجود دارد؟
آیا امکان آشنایی با محیط و شرایط آزمون اصلی وجود دارد؟
بیشتر ...

رایانه دبستان