ثبت نام مدارس کوشا

آزمون های بنیاد ICDL

آزمون مهارتهای هفتگانه  ICDL در مرکز فناوری کوشا

آزمونهای مذکور درتاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ راس ساعت ۱۷:۰۰ با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگذار خواهد شد. ماژول های آزمون به صورت اختیاری ۲۰۰۷ و  ۲۰۱۳ میباشد.
لینک ثبت نام:

به وب سایت مرکز فناوری و برنامه ریزی مجموعه مدارس کوشا خوش آمدید
اطلاعیه مهم

اپلیکیشن Cammera Scanner

‏‏برنامه CamScanner یکی از بهترین برنامه های اسکنر تصاویر است که به شما این امکان را می دهد تا دستگاه موبایل خود را به یک اسکنر حرفه ای و مجهز تبدیل کنید. شما می توانید با استفاده از کم اسکنر پاسخنامه ها، برگه های آزمونی  و مطالب نوشته شده خود را با کیفیت مطلوب اسکن نموده و با فرمت PDF یا JPEG ذخیره کنید و به اشتراک گذاشته و به مسئول پایه خود ارسال نمایید.

اندروید (Android)  اپل (iOS)
https://bit.ly/35Rmrin https://apple.co/2WkBbDm

اخبار مرکز فناوری کوشا
مدافعان سلامت سپاسگزاریم
قدردان تمامی زحمات #مدافعان_سلامت بالاخص مدافعین سلامت خانواده بزرگ مجموعه مدارس کوشا هستیم.

راهنمای استفاده از محیط اپلیکشن مصاحبه جذب آنلاین
راهنمای استفاده از محیط اپلیکشن آنلاین جهت انجام مصاحبه جذب بصورت غیرحضوری و مبتنی بر وب

جزییات و مدارک مورد نیاز برای مصاحبه حضوری
قابل توجه داوطلبانی که پیرو درخواست همکاری در تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۰۳ پیامک دعوت به مصاحبه حضوری را دریافت نموده اند میرساند در زمان مقرر مصاحبه ضمن آماده سازی ۱۰ دقیقه تدریس مرتبط با رشته تحصیلی (همراه با فایل پاور پوینت) مدارک ذیل را بهمراه داشته باشند.

۱) دریافت و تکمیل فرم درخواست همکاری ( دانلود فرم
۲) اصل آخرین مدرک تحصیلی ( در صورت آماده نبودن دانشنامه، گواهی موقت و یا نامه گواهی دانشگاه)
۳) اصل مدارک شناسایی ( کارت ملی و شناسنامه)

دعوت به همکاری در تیم آموزشی و اجرایی مجموعه مدارس کوشا
مجموعه مدارس کوشا به منظور تامین و تکمیل سرمایه انسانی مورد نیاز مدارس و مرکز فناوری خود از واجدین شرایط پس از ثبت نام الکترونیکی و بر اساس اولویت های مورد نیاز، دعوت به مصاحبه می نماید.
- ردیف های شغلی: تیم های آموزشی و اجرایی مجموعه مدارس کوشا
- جنسیت: خانم
- برای مراکز نیشابور
- ازتاریخ ۱۵ دیماه لغایت ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۸
- لینک ثبت درخواست:  https://bit.ly/2Fp3Gq4

شروع ثبت نام دوره های هفتگانه ICDL ویژه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه
اطلاعیه شروع ثبت نام دوره مهارتهای هفتگانه ICDL ویژه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه  همزمان با آغاز هفته وحدت

شرایط ثبت نام دوره مذکور بشرح ذیل می باشد:
- این دوره شامل هفت ‌مهارت مورد نیاز دوره های ضمن خدمت و استخدامی بر اساس دستورالعمل سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور بوده و
 با ۵۰٪ تخفیف خواهد بود.
- ظرفیت این دوره بدلیل تخفیف ۵۰٪ بسیار محدود بوده و اولویت با افرادی خواهد بود که پیش از تکمیل ظرفیت دوره ثبت نام خود را
 قطعی نمایند.
جهت رویت ادامه خبر بر روی عنوان خبر کلیک نمایید

پرسشهای متداول
تعدادی از آزمونهایی خود را در مرکز دیگری گذرانده ام آیا امکان اینکه آزمون های باقی مانده را در مرکز فناوری کوشا بگذرانم وجود دارد؟
در صورت نداشتن کارت مهارت برای آزمونهای بنیاد ICDL چه مدارکی مورد نیاز است؟
پس از اتمام آزمون ها آیا امکان اخذ گواهی حضور در دوره جهت ارابه به ادارات وجود دارد؟
آیا امکان آشنایی با محیط و شرایط آزمون اصلی وجود دارد؟
بیشتر ...