آزمون های بنیاد ICDL

به وب سایت مرکز فناوری و برنامه ریزی مجموعه مدارس کوشا خوش آمدید      آزمون بنیاد ICDL  تیر ماه: ۲۰ تیر ساعت ۱۶:۰۰
اخبار مرکز فناوری کوشا
ثبت نام ICDL level 1 (ویژه پسران )
ثبت نام دوره ی ICDL LEVEL 1 ( شامل  مبانی، ویندوز، اینترنت و WORD 2013)
شروع دوره: هفته دوم تیرماه 98
 ثبت نام از سامانه ثبت نام دوره

دوره های ایران مهارت در مراکز بنیاد ICDL ایران
با احترام به اطلاع می رساند وزارت آموزش وپرورش در راستای اقتصاد مقاومتی وبا هدف خلاقیت وشناسایی استعداد ها ، ایجاد ارتباط آموزش رسمی و غیر رسمی و توسعه وتقویت فرهنگ کار ومهارت آموزی  اقدام به اجرای طرح ایران مهارت در مدارس دوره اول متوسطه نموده است . این طرح از سال تحصیلی 98-97 در 10 درصد مدارس دوره اول متوسطه کشور شروع شده است براساس این طرح دانش آموزان دوره اول متوسطه باید 60 ساعت مهارت از مجموعه آموزش حرفه ای کوتاه مدت را آموزش ببنند
به موجب تفاهم نامه تنظیمی بین معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش ورئیس سازمان پژوهش وبرنامه ریزی آموزشی مراکز بنیادICDL ایران  می توانند از این پس اجرای دوره فناوری اطلاعات طرح ایران مهارت در مدارس دوره اول متوسطه را برعهده بگیرند .

ثبت نام دوره E-School کد 98401

نوآموزان مراکز پیش دبستانی جهت ثبت نام دوره E-School کد 98401 از لینک اختصاصی زیر می توانند مراحل ثبت نام خود را تکمیل و با در دست داشتن کد پیگیری مراحل ثبت نام خود را پیگیری نمایند.

بروز رسانی سامانه ثبت نام
به اطلاع میرساند بدلیل بروز رسانی سامانه ثبت نام، احتمال اختلال در روند ثبت نام در سامانه تا  روز شنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ وجود خواهد داشت. لذا از متقاضیان درخواست داریم در صورت بروز مشکل در روند ثبت نام مجددا در روزهای آتی مراجعه و روند ثبت نام را تکمیل نمایند.
با تشکر

طرح مرکز آزمون ضمن خدمت فرهنگیان با همکاری مراکز بنیاد ICDL ایران
با تبریک اعیاد شعبانیه، پیرو توافق به‌عمل‌آمده با مرکز نیروی انسانی وزارت آموزش‌وپرورش و همچنین دستور وزیر محترم وزارت آموزش‌وپرورش مقرر گردید طرح مرکز آزمون ضمن خدمت فرهنگیان با همکاری مراکز بنیاد ICDL ایران به مرحله اجرا درآید. بر اساس این طرح مراکز بنیاد ICDL ضمن هماهنگی با مسئولین نیروی انسانی مناطق آموزش‌وپرورش می‌تواند مجری برگزاری آموزش و آزمون دوره‌های مختلف ضمن خدمت فرهنگیان شامل دوره‌های فناوری اطلاعات و دیگر دوره‌ها باشند.

پرسشهای متداول
تعدادی از آزمونهایی خود را در مرکز دیگری گذرانده ام آیا امکان اینکه آزمون های باقی مانده را در مرکز فناوری کوشا بگذرانم وجود دارد؟
در صورت نداشتن کارت مهارت برای آزمونهای بنیاد ICDL چه مدارکی مورد نیاز است؟
پس از اتمام آزمون ها آیا امکان اخذ گواهی حضور در دوره جهت ارابه به ادارات وجود دارد؟
آیا امکان آشنایی با محیط و شرایط آزمون اصلی وجود دارد؟
بیشتر ...